Ce poate fi mai multumitor decat sa contribui la succesul unor afaceri cu ajutorul publicitatii?

Productie publicitara Bucuresti

Termen de livrare 5-7 zile lucratoare.

Am fost puși în fața celor mai variate provocări, atât tehnice cât și conceptuale, în locații simple sau extrem de pretențioase și de fiecare dată am reușit să atingem cele mai înalte standarde de execuție. Propunem design unic, livrăm rapid și accesibil, totul sub un concept creativ inovator.

Domeniul in care activam, ofera satisfactia crearii unor lucrari unice de productie publicitara care combina personalitatea echipei noastre si a celei pentru care lucram. Nu conteaza cat de dificila este provocarea, rezultatele au fost fara exceptie excelente. Si nu o spunem noi. Sunt aprecierile obtinute din colaborarea directa sau prin agentii de publicitate cu firme mari cum sunt: Auchan, Flanco, Hotel International, Noriel, Arabesque, Alstom, Diablos Computer si multi altii.

Am urmat clientii nostri oriunde pe teritoriul national, in dorinta de a pastra calitatea si promptitudinea la nivel inalt in ceea ce inseamna productie publicitara.

Amenajari spatii comerciale

Amenajari spatii comerciale. Vei avea tot sprijinul nostru în ceea ce privește consultanța în design, iar proiectul creat de noi te va ajuta să vizualizezi spațiul tău cât mai realist. Magazinul tau are nevoie de o schimbare? Care sunt etapele ? Apeleaza 0722703041; Deplasarea agentului nostru in spatiul ce urmeaza a fi amenajat pentru a […]

Inscriptionari cu autocolant

Inscriptionari cu autocolant autoturisme si autoutilitare Inscriptionarea cu autocolant printat sau cutting este una dintre cele mai eficiente metode de promovare a serviciilor, sau a produselor.

Masca porti securitate.

Portile de securitate din magazine pot fi personalizate, fara afectarea semnalului. Masca porti securitate din carton cu autocolant printat si laminat; Masca porti securitate din PVC cu autocolant printat si laminat sau cu autocolant taiat la cutter ploter. Productie si montaj. Timp de productie 48h, plata la sediu sau ramburs, prin Fan Courier.

Folie arhitecturala

Folii arhitecturale. Folie protectie solara. Tehnologia inovatoare de folii de protectie solara, optimizează factorii importanți pentru a obține un confort perfect .Folia de protectie solara este ideala pentru toate zonele din case, birouri, magazine și hale de producție. Folie antiefractie. Folia antiefractie ofera protectie si este recomandata pentru ansambluri rezidentiale, locuinte, birouri, scoli, licee si […]

Litere volumetrice din aluminiu

Litere volumetrice din aluminiu Etapele de productie a literelor volumetrice din aluminiu Literele volumetrice sunt realizate din aluminiu de 3 mm. Aluminiu este debitat la CNC apoi lipit prin sudura conform schema tehnica. Literele sunt vopsite electrostatic pentru o rezistenta mai mare in timp a vopselei. Vopseaua consta intr-o pulbere fina care curge printr-un mecanism […]

Colantare geamuri si vitrine

Colantam geamuri si vitrine spatii comerciale. Autocolantul este laminat, rezistent la apa si se poate spala. Inscriptionarea se poate face cu autocolant printat sau cutting(decupat computerizat). Autocolantul decupat computerizat nu necesita laminare , fiind colorat in masa.

Litere polistiren

Litere polistiren Asa cum spune si denumirea aceste litere se decupeaza computerizat cu fir cald, din placi de polistiren cu grosimi de 2,3,5 cm. Manopera de finisaj este cu hartie abraziva si dupa care aplicamu n strat de pigment rezistent la exterior. Se pot monta atat la exterior cat si la interior, prin lipire.

Caseta luminoasa

Caseta luminoasa Caseta luminoasa realizata din profile de aluminiu cu fata din stiplex, inscriptionata cu autocolant Oracal 8500. Caseta este iluminata cu leduri pentru un consum redus de energie si o durata mai indelungata de viata, spre deosebire de iluminarea cu tuburi de neon. Autocolant Oracal 8500, este o folie adezivă din PVC translucid, disponibilă […]