fbpx

Litere volumetrice din aluminiu

Litere volumetrice din aluminiu

 • Litere volumetrice din aluminiu ARVA

Etapele de productie a literelor volumetrice din aluminiu

Literele volumetrice sunt realizate din aluminiu de 3 mm.
Aluminiu este debitat la CNC apoi lipit prin sudura conform schema tehnica. Literele sunt vopsite electrostatic pentru o rezistenta mai mare in timp a vopselei.

 • Productie litere volumetrice din aluminiu
Vopseaua consta intr-o pulbere fina care curge printr-un mecanism de pulverizare, adera electrostatic la substrat (suprafata piesei vopsite) si apoi este intarita in cuptoare de incalzire pentru a putea forma un invelis de vopsea.
Pulberea folosita la vopsire poate fi formata din mai multe culori ce pot fi aplicate inainte de intarire.Se pot obtine combinatii de culori sau efecte intr-un singur strat de vopsea.Avantaje:

 • Durabilitatea – acesta este de fapt unul dintre cele mai mari avantaje ale procesului de vopsire electrostatica. Aluminiu vopsit electrostatic va fi rezistent impotriva umiditatii, agentilor chimici, caldurii excesive, precum si zgarieturilor.
 • Versatilitate – practice sunt foarte putine lucruri pe care nu le veti putea obtine cu ajutorul aluminiului vopsit. Curbele usoare, luciul si orice culoare va trece prin minte, toate sunt posibile datorita procesului de vopsire.
 • Ecologic – substantele folosite in vopseaua electrostatica nu au niciun efect nedorit asupra mediului inconjurator. In plus, nici cand veti renunta la mobile dumneavoastra, vopseaua nu va reprezenta un risc pentru natura, ea fiind perfect biodegradabila.
 • Costuri eficiente – datorita faptului ca pulberea de vopsea ce ramane de la o vopsire la alta se poate folosi, costurile sunt minime, subtantele nefiind risipite. In plus marile companii producatore de vopsea electrostatica lucreaza acuma la imbunatatirea uniformizarii vopselei in asa fel incat un singur strat de vopsea sa acopere uniform suprafata de vopsit.
 • Efecte si culori – practice, orice design va imaginati ca vreti sa create in casa voastra, este posibili. Datorita varietatii mari de culori si texture, niciun design nu este prea ambitios ori de necreat.
 • Posibilitatea unei imagini proprii – acest avantaj este preferat in special de catre comapniile producatoare. Acestea isi pot crea o culoare reprezentativa, ori poate o textura care sa o diferentieze de restul producatorilor. Cu o simpla pulbere de vopsea, iti poti crea o identitate proprie, diferita si usor de recunoscut de catre clientii tai fideli.
 • Straturi antimicrobiene – acest avantaj este in special apreciat in spatiile publice, cum sunt spitalele si clinicile, dar si scolile ori gradinitele. Cu totii stim ca mesele, scaunele ori alte obiecte care sunt atinse de mai multi oameni, prezinta riscuri de imbolnavire. Astazi acest risc este mai departe de noi, prin simpla acoperire a mobile cu un start de vopsea antimicrobiana. Stratul lucios respinge murdaria si microbii, fiind usor de sters si de intretinut.
 • Montajul:
  Indiferent de complexitatea montajului, echipa noastra este pregatita oricand sa raspunda solicitarilor dumneavoastra, atat pentru montaje in Bucuresti si oriunde national, si include montaje la inaltime, realizate de alpinisti utilitari cu experienta.


  Tipuri litere volumetrice din aluminiu :

 • litere volumetrice din aluminiu iluminate halou
 • litere volumetrice din aluminiu neluminoase
 • litere volumetrice din aluminiu cu fata din stiplex