litere volumetrice

Litere volumetrice

Montaj in toata tara. Timp de executie 5-7 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Detalii
litere volumetrice polistiren Litere polistiren Litere volumetrice si logouri din polistiren vopsit lucios sau mat. Pentru montajul in exterior, acestea necesita un strat protector al vopselei. Detalii

Litere volumetrice

Litere volumetrice pentru interior si exterior

Care este procesul de realizare a unui set de litere volumetrice?

Firma de productie publicitara, confectionam litere volumetrice  luminoase, toate dimensiunile si formele. Literele volumetrice luminoase se pot produce din foarte multe categorii de materiale si sunt produse publicitare cu efect deosebit la exterior sau variante decente pentru interiorul magazinelor, sau spatiilor de activitate in general. Putem crea astfel un impact vizual major asupra brandului dumneavoastra, ce va va ajuta sa atrageti interesul vizitatorilor.

Realizarea literelor luminoase necesita o proiectare prealabila a lucrarii pana la cele mai mici detalii. Dimensiunea spatiului alocat montajului, structura locului de montaj(perete de caramida, BCA, structura cu rigips, vitrina sticla,si altele, sunt primele detalii care se iau in calcul. Forma literelor se creaza, in format vectorial, de catre noi, sau se preia de la client, daca acesta detine o grafica de brand.

Arva

Litere volumetrice din aluminiu

Montaj si service in toata tara.Timp de executie 5 -7 zile lucratoare.

La Vita

Litere volumetrice din polistiren

Montaj in toata tara.Timp de executie 5 -7 zile lucratoare

Spin Electrice

Litere volumetrice din polistiren

Montaj in toata tara. Termen de livrare 5-7 zile lucratoare.

Plant Univers

Litere si forme din polistiren

Montaj in toata tara. Termen de livrare 5-7 zile lucratoare.

Imark Sistem

Litere din polistiren

Montaj in toata tara. Termen de livrare 5-7 zile lucratoare.

Terra Park

Litere volumetrice din plexiglas

Montaj si service in toata tara. Termen de livrare 5-7 zile lucratoare.

Litere volumetrice din aluminiu

Literele volumetrice  sunt realizate din aluminiu de 2 sau 3 mm., pe fata si cant din foaie de aluminiu de 0.5;1;2;3mm in functie de dimensiunea literelor.
Aluminiu este debitat la CNC apoi lipit prin sudura conform schemei tehnice. Literele sunt vopsite electrostatic pentru o rezistenta mare in timp a culorii.
Vopseaua electrostatica este o pulbere fina care ,,curge’’ printr-un mecanism de pulverizare, adera electrostatic la substrat (suprafata piesei vopsite) si apoi este fixata in cuptoare de incalzire la aproximativ 280 grade.

Se formeaza astfel un strat foarte dur de vopsea cu aderenta excelenta.
Variantele de culoare sunt nelimitate, exista acum pe piata furnizori care pun la dispozitie o gama variata de culori si anexe pentru protejarea filetelor, gaurilor de montaj, sau cai de rulare.

Avantaje:

 • Durabilitate – acesta este de fapt unul dintre cele mai mari avantaje ale procesului de vopsire
  electrostatica. Aluminiu vopsit electrostatic va fi rezistent impotriva coroziunii, agentilor chimici, caldurii excesive, precum si zgarieturilor.
 • Ecologic – substantele folosite in alcatuirea vopselei electrostatice nu au nici un efect nedorit asupra mediului inconjurator.Urmare a procesului de vopsire nu se emana compusi volatili. Surplusul de vopsea se poate recupera si refolosi.
 • Costuri eficiente – datorita faptului ca pulberea de vopsea ce ramane de la o vopsire la alta se poate refolosi, costurile sunt optimizate, stratul obtinut este uniform neexistand scurgeri, sau vopsea in exces.
 • Efecte si culori – practic, orice design va imaginati ca vreti sa creati, este posibil. Datorita varietatii mari de culori si texturi, niciun design nu este prea ambitios ori imposibil de produs.
 • Straturi antimicrobiene – acest avantaj este in special apreciat in spatiile publice, cum sunt spitalele si clinicile, dar si scolile ori gradinitele, spatii de servire. Cu totii stim ca mesele, scaunele ori alte obiecte de folosinta comuna, prezinta riscuri de transmitere a unor microbi. Stratul lucios, ce contine ioni de argint se poate igieniza foarte usor si nu mai este necesara dezinfectia.
 • Montajul:

  Indiferent de complexitatea montajului fie ca sunt montate direct pe perete sau pe o caseta luminoasa, echipa noastra este pregatita oricand sa raspunda solicitarilor dumneavoastra, atat pentru montaje in Bucuresti si oriunde pe teritoriu national si international si include montajele la inaltime, realizate de alpinisti utilitari autorizati, cu experienta.

  Otter

  Litere volumetrice din aluminiu

  Montaj si service in toata tara. Termen de livrare 5-7 zile lucratoare.

  Arva

  Litere volumetrice din aluminiu

  Montaj si service in toata tara. Termen de livrare 5-7 zile lucratoare.

  WestEye

  Litere volumetrice rooftop

  Montaj in toata tara. Termen de livrare 5-7 zile lucratoare

  Litere volumetrice din plexiglas sau forex

  Acestea se realizaeaza prin acelasi procedeu tehnic de la literele din aluminiu. Fetele si canturile ,evident nu se sudeaza ci se lipesc cu adezivi speciali. Nici sistemul de iluminare nu difera.Acest fel de litere se
  personalizeaza cu autocolant sau prin vopsire cu pigment.

  Litere din polistiren

  Aceste litere din polistiren sunt ușoare și ușor de manipulat, ceea ce facilitează transportul și instalarea lor. De asemenea, acestea sunt economice, fiind o alegere preferată pentru afacerile cu buget redus sau pentru campanii publicitare temporare.

  Durabilitatea lor și rezistența la intemperii sunt aspecte de luat în considerare, deoarece literele din polistiren pot rezista la condiții meteo variate, inclusiv soare intens, ploaie și zăpadă, fără să se deterioreze rapid. Flexibilitatea în design este o altă caracteristică importantă, deoarece polistirenul poate fi ușor tăiat și modelat în diverse forme, permițând personalizarea și adaptarea în funcție de cerințele specifice ale clienților.

  Literele din polistiren reprezintă o alegere practică și estetică pentru panourile publicitare și semnalizările comerciale datorită caracteristicilor lor durabile, ușor de manipulat și personalizabile.

  Iluminare litere volumetrice

  Iluminarea literelor volumetrice se face cu LED-uri sau module led, special produse pentru o utilizare indelungata si rezistente la apa, praf, temperaturi scazute sau inalte. De asemenea iluminarea poate fi statica sau dinamica (joc de lumini preprogramat). Dupa locul unde este montata instalatia led, avem mai multe feluri de litere volumetrice luminoase.

  CATEVA MODALITATI DE ILUMINARE A LITERELOR VOLUMETRICE:

  Iluminare interioara

  LED-urile sunt introduse in interiorul literelor volumetrice si este iluminata fata literei sau fata si lateralul literelor volumetrice.

  Iluminare halou

  Led-urile sunt montate pe spatele literei si ilumineaza de fapt peretele sau panoul pe care literele au fost montate cu ajutorul unor distantieri. Din fata se va vedea un contur de lumina in jurul literelor , care creeaza efectul de halou. De obicei literele din acryl de culori inchise sau literele volumetrice din materiale opace cum ar fi lemn, otel, aluminiu, etc. se ilumineaza folosind aceasta solutie tehnica de iluminare.

  Iluminare in cant

  Literele volumetrice pot fi iluminate doar pe laterale. Acest efect se face blocand trecerea luminii prin fata literei prin opacizarea interiorului fetei sau prin aplicarea unui material opac pe suprafata literei.

  Iluminare frontala

  Utilizand proiectoare sau wall washers (lumini arhitecturale) se poate crea un efect special luminand literele din fata.

  Iluminare pe fata sau cantul literei cu leduri individuale vizibiale

  Aceasta solutie de iluminare este de obicei utilizata pentru semnalistica de gen retro sau orice alt semn al carui scop principal este de a atrage atentia. Reuseste cu brio acest lucru deoarece LED-urile utilizate sunt de mare putere si se utilizeaza in mod normal impreuna cu un un joc de lumini.Literele , in acest caz nu au fata, ledurile fiind la vedere.