fbpx

Print tapet pentru camera de zi sau dormitorPrint afise, cartoane, flyerePrint autocolant de mici si mari dimensiuniPrint banner pt exterior sau interior

Print indoor si outdoor pe diferite tipuri de material.Print de mici si mari dimensiuni.

  •  Print polipropilena. Polipropilena este des intalnita la sisteme de afisaj tip Roll-up.Rezolutia la care se printeaza polipropilena variaza in functie de cerintele clientului. Polipropilena este rezistenta la factorii mecanici si reflecta lumina intr-o masura foarte mica.
  •  Print banner. Materialele pentru acest tip de produs, sunt de mai multe grosimi, densitati si poate fi croit, sudat, cusut, lipit, capsat, printat, etc. Bannerul se prelucreaza usor, cu unelte standard şi se poate personaliza prin inscriptionare cu autocolant printat sau cutting, sau prin imprimare directa.
  •  Print afise. Ideale pentru anuntarea de evenimente, afisele sunt un produs tipografic cu impact puternic, pe care vi-l oferim in conditii de calitate deosebita, cu costuri reduse, si grafica profesionala, chiar si atunci cand vorbim de tiraje mici.Afisele pot fi realizate folosind macheta grafica oferit de dvs., iar in cazul in care nu aveti design pentru afis, va stam la dispozitie prin departamentul nostru specializat.
  •  Print autocolant. Autocolantele se pot personaliza cu orice grafica doriti. Autocolantele sunt de diferite dimensiuni si pot fi aplicate pe autoturisme, geamuri, vitrine, pereti, sigle si casete luminoase, panouri sau alte obiecte, forex, mobila, sau alte suprafete.
  •  Print canvas. Print canvas de mici si mari dimensiuni. Ideal pentru realizarea de tablouri personalizate sau corpuri de iluminat.
  •  Print tapet. Print tapet cu poza clientului, sau cu grafica recomandata de noi.